Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing voor
ieder budget. Beter op maat kun je
niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Steeds ontwikkelen wij nieuwe
concepten, speciaal voor klanten en
omdat we het gewoon leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

De beste kwaliteit en dat proef je.
Maar ook onze medewerkers,
apparatuur en communicatie
ademen kwaliteit.

BARBECUE

Het is warm, de zon schijnt en je hebt vrienden of familie op bezoek. Tijd voor barbecue! Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw barbecue de lekkerste van het jaar wordt? Bij Hoogerbrug Cuisine krijg je vlees dat lekker vers is, omdat de slager om de hoek het net heeft gebracht. Met brood dat net uit de oven komt en salades vol van smaak. En vergeet onze overheerlijke sauzen niet, want die maken het helemaal af. Eet je vegetarisch? Natuurlijk hebben we daar ook voldoende keuze in.

Hoogerbrug_5.jpg

BBQ CATERING PAKKETTEN

Bij ons vind je alles voor de BBQ. En dan bedoelen we ook écht alles. Je krijgt er natuurlijk bestek bij, maar ook de borden, de huur van de barbecue en schalen zijn inbegrepen. En met ons grote drankassortiment genieten al je gasten onbeperkt van heerlijk frisse drankjes. Een barbecue pakket bestaat bij ons uit standaard keuzes waaruit je kunt kiezen. Wil je toch wat aanpassingen, dan bieden we ook barbecue pakketten op maat aan. Je kiest dan zelf wat je lekker vindt. Hoeveel trek heb je? We bieden drie standaard BBQ-pakketten: Stormpolder voor de kleine eters, Krimpen voor de gemiddelde eters en Zuid-Holland voor de grote eters. Voor het grootste pakket, de Zuid-Holland, moet je flink wat hongerige gasten hebben, want met dit pakket gaan we helemaal los. Als je geen idee hebt welk pakket bij jouw gezelschap past, dan adviseren we je graag. Zo weet je zeker dat iedereen voldaan weer naar huis gaat.

 

Mogelijkheden BBQ op locatie

Een barbecue aan huis is niet alleen ontzettend gezellig, maar vooral ook heerlijk. En wat dacht je van een luxe BBQ op je bruiloft? Wij regelen jouw BBQ van a tot z. Zo zetten we alles klaar. Niet genoeg tafels en stoelen voor je gasten? Huur ze dan eenvoudig bij ons, net als andere partymogelijkheden. Je vindt ze allemaal op www.hoogerbrugverhuur.nl. Mocht je willen genieten van een heerlijk dessert, dan bestel je die er meteen bij. Komen er meer dan 30 personen bij je barbecueën? Dan regelen wij standaard iemand die alles bij jou regelt: van het opzetten van de barbecue tot het bakken van het vlees. En aan het eind nemen we alle vieze afwas mee terug. Eigenlijk hoef jij je nergens meer druk om te maken, want Hoogerbrug Cuisine regelt ’t voor je!

 

  • Compleet verzorgde barbecue
  • Drie pakketten of op maat
  • Drank, bestek en huur barbecue inbegrepen
  • Vanaf 30 personen kok mee

 

Zin in een barbecue pakket op maat? Neem contact op! Een standaard barbecuepakket bestellen doe je eenvoudig hieronder.

Hoogerbrug_18.jpg

Inbegrepen bij buffet

Onze buffetten staan voor kwaliteit en een gezellige dag of avond. Zie je allemaal grote schalen met eten voor je, die er al heel lang staan? Wij zorgen ervoor dat alles vers op tafel staat. Onze desserts en salades serveren we niet meer op grote schalen, maar in kleine porties. Zo blijft het er smakelijk uitzien. Alle materialen, zoals bestek en apparatuur om de gerechten warm te houden, zijn inbegrepen. En geen zorgen over het opzetten van het buffet: dat doen wij. Een hekel aan afwassen? Onze medewerkers doen het met alle liefde voor je. Zit je ook niet met de vuile vaat, want die halen we de avond zelf of de dag erna op. Dat wordt een ontspannen avondje genieten!

 

Wil je jouw gasten een echt bijzondere dag geven, dan ga je voor live cooking. Onze koks maken dan ter plekke de lekkerste gerechten. Het malse vlees bakken we zo voor ieders neus. De groenten, nog maar net van het land, krijg je vers op je bord.

 

  • Voorbeeld buffet of op maat
  • Keuze uit diverse keukens, warm en koud
  • Apparatuur, bestek en afwas inbegrepen
  • Ook live cooking

 

Zin in een overheerlijk, uitgebreid of klein buffet op maat? Neem contact op! 

roast-dish-food-cooking-produce-italy-1223355-pxhere.com.jpg
236