Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing. Voor ieder budget. Beter op maat kun je niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Voortdurend ontwikkelen we nieuwe concepten.
Speciaal voor klanten.
Gewoon omdat we dat leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

Je proeft het direct: de beste kwaliteit.
Dat geldt niet minder voor onze medewerkers, apparatuur en communicatie.

BARBECUE

Het is warm, de zon schijnt en je hebt vrienden of familie op bezoek. Tijd voor barbecue!
Maak jouw barbecue dan direct de lekkerste van het jaar. Hoe? Bij Hoogerbrug Cuisine krijg je vlees dat lekker vers is, omdat de slager om de hoek het net heeft gebracht. Het brood komt net uit de oven en de verse salades zijn vol van smaak. En vergeet onze overheerlijke BBQ-sauzen niet, want die maken het helemaal af. Eet je vegetarisch? Natuurlijk hebben we daar ook voldoende keuze in.

Hoogerbrug_5.jpg

BBQ PAKKETTEN

Hoeveel trek heb je? We bieden drie standaard BBQ-pakketten: ‘Arrangement Stormpolder’ voor de kleine eters, ‘Krimpen’ voor de gemiddelde eters en ‘Zuid-Holland’ voor de grote eters. Voor het luxste pakket ‘BBQ arrangement Cuisine Royale’ moet je flink wat hongerige gasten hebben, want met dit pakket gaan we helemaal losKan je niet kiezen uit een van onze vaste pakketten? Dan is er BBQ op maat. Je kiest dan zelf wat je lekker vindt. We adviseren je daar graag bij.
Hoogerbrug Cuisine levert alles voor de BBQ. En dan bedoelen we ook écht alles. Je krijgt er natuurlijk bestek bij, maar ook de borden, de huur van de barbecue en schalen zijn inbegrepen. En met ons optionele drankarrangement genieten al je gasten onbeperkt van heerlijk frisse drankjes. Mocht je willen genieten van een uitmuntend dessert, dan bestel je die er meteen bij. BBQ-en met Hoogerbrug Cuisine is een feest van begin tot eind.

 

BBQ OP LOCATIE

Een barbecue aan huis is niet alleen ontzettend gezellig, maar vooral ook heerlijk. En wat dacht je van een luxe BBQ op je bruiloft? Wij regelen jouw BBQ van a tot z.
Komen er meer dan 30 personen bij je barbecueën? Dan arrangeren wij standaard iemand die alles bij jou regelt. Van het opzetten van de barbecue tot het bakken van het vlees. En aan het eind nemen we alle vieze vaat mee terug. Geniet ervan! Alles is geregeld.


Compleet verzorgde barbecue

  •  Keuze uit vijf pakketten of op maat
  •  Drank, bestek en huur barbecue inbegrepen
  •  Vanaf 30 personen komt onze kok mee

Zin in een barbecuepakket op maat? Neem contact op! Een standaard barbecuepakket bestellen doe je eenvoudig via de webshop.

Hoogerbrug_18.jpg
236