Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing voor
ieder budget. Beter op maat kun je
niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Steeds ontwikkelen wij nieuwe
concepten, speciaal voor klanten en
omdat we het gewoon leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

De beste kwaliteit en dat proef je.
Maar ook onze medewerkers,
apparatuur en communicatie
ademen kwaliteit.

JOUW BRUILOFT

Het klinkt cliché, maar het is toch echt waar: je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Dus natuurlijk wil je dat deze dag tot in de puntjes geregeld is. En daar komen wij om de hoek kijken. Wij verzorgen jouw gehele feest van begin tot eind. Dat betekent dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor overheerlijk eten en drinken, maar ook voor meubilair, tenten, apparatuur, tafelgerei, vermaak, bediening en meer. Eigenlijk alles wat bij een bruiloft komt kijken. Jullie gasten zullen jullie bruiloft herinneren als een dag om nooit te vergeten.

afbeelding-bruid-en-bruidegom-bruiloft-260676.jpg

PARTYVERHUUR

Steeds meer mensen kiezen voor een prachtige buitenbruiloft of tuinfeest. De sfeer, de frisse buitenlucht en de natuur maken een buitenbruiloft extra bijzonder. Bovendien kun je jouw eigen stijl helemaal laten terugkomen in de decoratie en het eten. Maar er komt ook heel wat bij kijken. Raak je in de stress? Vooral niet doen! Wij ontzorgen je helemaal. Of je nu een houten bar zoekt, verwarming of juist koeling, toiletten, een grote tent of aparte decoratie: wij hebben het. Onze keuze is reuze. Wil je weten wat we precies te bieden hebben? Op www.hoogerbrugverhuur.nl vind je al onze materialen voor bruiloften. Als je het materiaal zelf wilt plaatsen, dan is dat mogelijk door direct via onze website te bestellen. Liever onze deskundigheid inschakelen en écht zonder stress de grote dag tegemoet gaan? Neem dan contact met ons op.

PARTYCATERING

Op een bruiloft kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken en daarom hebben wij verschillende cateringmogelijkheden voor een heerlijk bruiloft diner of smaakvolle lunch. Hoogerbrug Cuisine is gespecialiseerd in verrukkelijk en vooral bijzonder eten. Wij houden niet van standaard. En dat zie je terug in onze gerechten. Zo maken we de mooiste creaties. Dit gebeurt allemaal op maat. Wij kijken daarvoor naar jouw droombruiloft en laten daarbij onze creativiteit de vrije loop. We komen daarom altijd eerst langs om te zien wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Op basis van dit gesprek maken we een offerte, die we daarna nog eens doorspreken. Wil je toch een ‘gewoon’ buffet, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Aan jou de keus. Natuurlijk kunnen we het niet laten om ‘gewoon’ ook weer bijzonder te maken.

LIVE-COOKING

Uiteraard wil jij dat de catering voor jouw bruiloft lekker uitgebreid is en dat je gasten meer dan genoeg keus hebben. In de cateringarrangementen zitten daarom drie tot vijf hoofdgerechten, deels koud en deels warm. Onze bruiloft catering is heerlijk luxe en uitgebreid, van voorgerecht tot dessert. Het maakt niet uit hoeveel gasten je hebt, wij maken het iedereen naar zijn zin. Met de hapjes voor jouw bruiloft feest is er voor ieder wat wils. Je kunt ook gaan voor een overheerlijke barbecue. Met de lekkerste worstjes, hamburgers, salades, stokbrood en sauzen laat jij jouw gasten genieten. Daarnaast bieden we ‘live cooking’ aan. Dan maken onze koks op locatie en dus voor je neus de meest mooie en smaakvolle gerechten. Borden en bestek zijn altijd inbegrepen. En je kunt kiezen voor onze bediening. Deze vriendelijke en ijverige obers zorgen dat jouw gasten niet meer zonder drinken komen te staan. En natuurlijk doen wij de afwas!

 

  • Diverse bruiloft catering mogelijkheden
  • Inclusief materiaalhuur/partyverhuur
  • Barbecue, buffet, hapjes of live cooking
  • Op maat en creatief
  • Ruime porties, voor iedereen meer dan voldoende eten

 

Zin in een speciale bruiloft met smaakvolle catering? Neem contact op!

Partyverhuur
241