Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing. Voor ieder budget. Beter op maat kun je niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Voortdurend ontwikkelen we nieuwe concepten.
Speciaal voor klanten.
Gewoon omdat we dat leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

Je proeft het direct: de beste kwaliteit.
Dat geldt niet minder voor onze medewerkers, apparatuur en communicatie.

LUNCH

De lunch wordt door Nederlanders lang niet altijd optimaal benut. Hoogerbrug Cuisine gaat dan ook verder dan een broodje kaas. Wij gaan voor broodjes waar je écht van geniet. Hoe? Door heerlijke verse, lokale ingrediënten te gebruiken. En door het lekker uitgebreid te maken. Kies zelf in welk lunchpakket je zin hebt!

 

LUNCHBUFFET

We hebben overheerlijke lunchbroodjes in alle soorten en maten: wit en bruin, tarwe en volkoren, croissant en pistolet. Op zoek naar een lunchbuffet op locatie? Laat je gasten hun eigen broodjes samenstellen uit onze ‘standaard’ lunchbuffetten. Je kunt er ook voor kiezen om je buffet door ons vorm te laten geven. Dan maken we een heerlijke mix van uiteenlopende soorten broodjes. Daarnaast kun je de mini variant kiezen. De naam zegt het al, je krijgt alles in het klein! Wil je meer dan broodjes en drinken? Dan zijn extra’s als een fruitmand, croissants en eitjes ook mogelijk. Vraag ernaar, wij stellen alles graag vers voor je samen.

Hoogerbrug-26

LUNCHCATERING

Wil je lekkere broodjes laten bezorgen? Onze broodjesservice draait om smakelijke broodjes. Voor iedereen die een saaie of juist spannende vergadering in gaat, hebben we onze vergaderbox. Heerlijk belegde broodjes met melk, jus d’orange en een verse smoothie. Met een lunch van Hoogerbrug Cuisine weet je dat de vergadering in iedergeval één fantastisch en lekker hoogtepunt heeft. De lunch op je bruiloft / jubileum verzorgen we ook graag, vraag naar de mogelijkheden.

 

LUNCH THUISBEZORGD

Snel, makkelijk en lekker. Onze lunchservice maakt het mogelijk om jouw lunch thuis te bezorgen. Bestel in onze webshop je favoriete broodje, pistolet of sandwich en geniet thuis eens buitengewoon van je lunch. Let op: Aan deze broodjes kun je niets aanpassen. Ook kun je er niet meer dan 10 tegelijk bestellen. Snel een lunch bestellen, betekent bij ons ook snel leveren. Vóór 11.00 uur bestellen is vanaf 12.00 uur je broodje(s) bezorgd.

  •  Lunchcatering, lunchbuffet of thuisbezorgd
  •  Diverse keuzes
  •  Drinken, fruitmand en eitjes mogelijk
  •  Alles vers en lokaal

Zin in lunchcatering, een lunchbuffet of bruiloftlunch? Neem contact op!

Hoogerbrug-21
237