Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing voor
ieder budget. Beter op maat kun je
niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Steeds ontwikkelen wij nieuwe
concepten, speciaal voor klanten en
omdat we het gewoon leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

De beste kwaliteit en dat proef je.
Maar ook onze medewerkers,
apparatuur en communicatie
ademen kwaliteit.

LUNCH

De lunch wordt door Nederlanders niet altijd optimaal benut. Een droog broodje, wie heeft daar nu zin in? En als je gasten hebt, zijn zulke broodjes natuurlijk al helemaal not done. Hoogerbrug Cuisine gaat dan ook verder dan een broodje kaas: wij gaan voor broodjes waar je écht van geniet. Waarvan je zegt: “Daar kan ik er wel honderd van eten!” Hoe? Door heerlijke verse, lokale ingrediënten te gebruiken. En door het lekker uitgebreid te maken. Kies zelf in welk lunchpakket je zin hebt!

Hoogerbrug-26

LUNCHBUFFET

Nederland kan niet zonder lunch en de lunch kan niet zonder overheerlijke Hoogerbrug broodjes. Je vindt bij ons broodjes in alle soorten en maten: wit en bruin, tarwe en volkoren, croissant en pistolet. Op zoek naar een lunch buffet? Laat dan op locatie je gasten hun eigen broodjes samenstellen met onze lunchbuffetten. Je kunt er ook voor kiezen om je buffet door ons vorm te laten geven. Dan maken we een heerlijke mix van uiteenlopende soorten broodjes. Daarnaast kun je de mini variant kiezen. De naam zegt het al: je krijgt alles in het klein! Zo geniet iedereen van allerlei soorten broodjes. Wil je meer dan broodjes en drinken, dan zijn een fruitmand, croissants en eitjes ook mogelijk. Vraag ernaar en wij stellen alles graag vers voor je samen.

 

Lunchcatering

Wil je alleen wat losse broodjes laten bezorgen? Onze broodjesservice draait om smakelijke broodjes. Ruik je ze al bijna? En voor iedereen die een saaie of juist spannende vergadering in gaat, hebben we onze vergaderbox. Krijg je heerlijk belegde broodjes met melk, jus d’orange en een verse smoothie. Laat je lunch bezorgen door ons en je weet dat iedereen de vergadering op een leuke en lekkere manier doorbrengt. Bovendien verzorgen we de lunch op je bruiloft. Lees hier meer over onze bruiloft mogelijkheden.

 

Lunch thuis laten bezorgen

Onze lunch service maakt het mogelijk om jouw lunch thuis te bezorgen. In onze webshop vind je al een heleboel standaard soorten, die je eenvoudig bestelt. Aan deze broodjes kun je niets aanpassen. Ook kun je er niet meer dan 10 tegelijk bestellen. Snel een lunch bestellen betekent bij ons ook snel leveren. Dus: vóór 11.00 uur bestellen is vanaf 12.00 uur je broodje(s) bezorgd.

 

  • Lunchcatering, lunchbuffet of thuisbezorgd
  • Diverse keuzes
  • Drinken, fruitmand en eitjes mogelijk
  • Alles vers en lokaal

 

Zin in lunchcatering, een lunchbuffet of bruiloft lunch? Neem contact op!

Hoogerbrug-21
237