Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing voor
ieder budget. Beter op maat kun je
niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Steeds ontwikkelen wij nieuwe
concepten, speciaal voor klanten en
omdat we het gewoon leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

De beste kwaliteit en dat proef je.
Maar ook onze medewerkers,
apparatuur en communicatie
ademen kwaliteit.

MAALTIJDSERVICE

Voor ouderen is een eigen maaltijd koken niet altijd even eenvoudig meer. Soms lukt het gewoonweg niet om een uitgebreide, gezonde maaltijd te bereiden. Of is een maaltijd voor 1 persoon te veel gedoe. Om een helpende hand te bieden, leveren wij verse maaltijden aan huis of bedrijf. Hoogerbrug Cuisine bezorgt deze warme maaltijden thuis, tot aan je voordeur. Ben je bekend met ‘tafeltje dekje’? Bij Hoogerbrug zeggen we altijd: wij zijn tafeltje dekje 2.0!

Of misschien moet je wel overwerken of werken jouw medewerkers in ploegen. Dan bieden we je nog meer keuze in onze menu’s. Jouw collega’s krijgen een heerlijke maaltijd bezorgd, zodat ze daarna met nieuwe energie nog harder door kunnen werken.

Hoogerbrug-43

Tafeltje Dekje 2.0

Waarschijnlijk heb je wel eens van tafeltje dekje gehoord en ken je het stoffige imago. Maar ons tafeltje dekje is juist flink afgestoft. Hoe? Wij bieden een maaltijdservice aan huis die gericht is op lokaal en kakelvers eten. Zo werken we enkel en alleen met plaatselijke ondernemers, zoals de groenteman en de slager om de hoek. Daar hebben wij zeer positieve ervaringen mee: hun persoonlijke benadering, flexibiliteit en organisatie werken ook door in onze maaltijden en snelheid van werken. Voor jou betekent dit snelle bezorging met het lekkerste eten op tafel, zonder dat je uren tijd steekt in boodschappen doen en koken.

 

Keuzes in tafeltje dekje

Of je nu van Hollands eten houdt of juist van Grieks, Italiaans of Aziatisch: wij hebben een uitgebreide keuze met veel variatie. Denk daarbij aan pastagerechten, rijstgerechten, vis en vegetarische gerechten. Je krijgt altijd drie componenten van een hoofdgerecht, bijvoorbeeld vlees, aardappelen en groenten. Een bakje jus is gratis en optioneel kun je kiezen voor fruit, appelmoes en soep. Onze toetjes zijn ook altijd inbegrepen. Voor elke snoeper in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Ouderkerk en Gouderak maken we de meest verrukkelijke desserts!

2018-11-20 Hoogerbrug (afdrukkwaliteit)-115.jpg

BEDRIJFSMAALTIJDEN

Werkt jouw team over? Dan is het aanbod uitgebreider en kun je ook babi pangang, shoarma of spareribs krijgen. Bestel tot 15.00 uur en geef jouw medewerkers een warme, welverdiende maaltijd! Ook een lunch bezorgen op kantoor is mogelijk. Onze bedrijfsmaaltijden geven jouw collega’s een heuse boost. Want wie geniet er nu niet van een overheerlijke Hoogerbrug maaltijd? Een bedrijfsmaaltijd bezorgen is mogelijk in de omgeving van Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk, Gouderak en Dordrecht.

 

Mogelijkheden maaltijdvoorziening

Een warme maaltijd aan huis bezorgd, wie wil dat nu niet? Zo denken wij er ook over. Als cateringbedrijf bezorgen wij doordeweeks alle maaltijden warm thuis. Dat doen we voornamelijk tussen de middag, tijdens lunchtijd. Wil je ook in het weekend mee-eten, dan bezorgen we deze maaltijden koud op vrijdag. Dit eten warm je eenvoudig in de magnetron of oven op. Je kunt alleen meedoen met onze vernieuwde tafeltje dekje als je minimaal twee dagen in de week mee-eet. Met een overzichtelijke menukaart geef je een week van te voren aan ons door wat je wilt eten. Wil je stoppen met onze warme maaltijden aan huis? Dan kun je bij ons snel opzeggen.

  • Verse, warme maaltijden
  • Direct aan huis bezorgd, voornamelijk tussen de middag
  • Ook bedrijfslunch of overwerkmaaltijden
  • Keuze uit diverse keukens

Zin in een verse maaltijd aan huis? Neem contact op!

Hoogerbrug-71
242