Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing voor
ieder budget. Beter op maat kun je
niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Steeds ontwikkelen wij nieuwe
concepten, speciaal voor klanten en
omdat we het gewoon leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

De beste kwaliteit en dat proef je.
Maar ook onze medewerkers,
apparatuur en communicatie
ademen kwaliteit.

PARTYCATERING

Een feestje is niet compleet zonder hapjes. Hoe afgezaagd het ook klinkt, het is toch echt waar. Onze borrelhapjes zijn wel verre van afgezaagd. Sterker nog: ze zijn om op te (vr)eten! Want wij maken party hapjes, buffetten en barbecues die jij waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Luxe hapjes die je tong strelen en je ogen verwennen. Die jouw gasten verrassen. Kortom, eten dat van jouw party een echt feest maakt.

Bij Hoogerbrug vind je dus geen standaard borrelhapjes. Je kent vast die schalen met kaasjes en worstjes. Die gooien we niet meteen overboord, maar we maken er wél iets creatiefs van. Iets waar jij en jouw gasten blij van worden. Met een stukje kaas kun je namelijk meer doen dan het alleen in een schaaltje te leggen. Daarvoor gebruiken we andere materialen, zoals een glaasje of spiesje, of we doen er echt iets speciaals mee. Raak je al nieuwsgierig? Als je contact met ons opneemt, weet je zeker dat jouw verjaardag of feest een bijzondere gebeurtenis wordt.

plant-meal-food-cooking-herb-produce-699044-pxhere.com.jpg

 

Mogelijkheden partycatering

Heb je toch iets meer gasten dan verwacht? Bij ons huur je eenvoudig stoelen en tafels, bestek en versieringen. Ook andere partymaterialen kun je bij Hoogerbrug huren, zoals een springkussen voor de allerkleinsten. Kijk daarvoor eens op www.hoogerbrugverhuur.nl. Eigenlijk is bijna alles bij ons mogelijk. Wij nemen partycatering heel breed. Dus ook losse salades, erwtensoep met stokbrood, een buffet of een barbecue vallen bij ons onder partycatering. We maken jouw feestelijke hapjes met lokale en verse ingrediënten. Vervolgens bezorgen we ze aan je deur. Moet er iets worden opgezet, bijvoorbeeld bij de barbecue, dan doen wij dat voor je. Na afloop halen we het weer op. Alles is maatwerk. Alle catering evenementen zijn uniek, of het nu voor zakelijke evenementen is of voor catering aan huis. Misschien wil je alleen een paar hapjes aan huis. Zelfs dat regelen wij snel en op maat. Vier je een feestje? Vraag bij ons gewoon eens naar de mogelijkheden. Want die zijn er genoeg!

 

  • Speciale warme en koude hapjes
  • Buffet, barbecue of losse hapjes
  • Materiaalhuur mogelijk
  • Catering Krimpen aan den IJssel, Dordrecht en heel Nederland

 

Zin in overheerlijke partycatering of luxe hapjes bestellen? Neem contact op!

Hoogerbrug-85
244