Beoordelingen

8.6
Gebaseerd op 7 klantbeoordeling(en)
Meest recente beoordeling: 28 juni 2019

Scoreverdeling

Service
9.0
Collectie
8.3
Deskundigheid
8.4
Kwaliteit
8.4
Zou u Hoogerbrug aanbevelen?
9.0
schreef op 28 juni 2019

"Wij hadden al goede ervaringen met Hoogerbrug in het verleden, dus het was een kleine stap om ze weer te vragen voor het buffet van onze kerstborrel. Dat beviel weer helemaal goed. We vinden de korte lijnen, persoonlijke benadering en goede kwaliteit er echt uitspringen. En die kwaliteit zit echt overal in: van service tot deskundigheid en smaakbeleving."


Gemiddelde score: 8.2
schreef op 27 juni 2019

"Voor onze instelling zochten we producten voor de warme maaltijd en zuivel. Een andere relatie beviel Hoogerbrug zeer aan en toen zijn we met ze in zee gegaan. De producten die ze leveren zijn van goede kwaliteit. Daarnaast weten we Corné erg goed te vinden als er iets te vieren valt. Het flexibel zijn, positief meedenken, ontzorgen en de kwaliteit tegen een redelijke prijs zijn echt pluspunten voor ons. Vooral de exclusieve hapjes tijdens recepties zijn heel lekker. Daarnaast is Corné gewoon een erg sympathieke vent. Een top samenwerking!"


Gemiddelde score: 8.8
schreef op 24 mei 2019

"Wij hebben diverse ontbijtarrangementen en een kookworkshop als teamuitje bij Hoogerbrug afgenomen. We kenden elkaar al vanuit ons netwerk, dus de stap was snel gemaakt. Beide diensten waren echt een succes. De kracht van Hoogerbrug ligt volgens ons dan ook in het schakelen en meedenken."


Gemiddelde score: 8.4
schreef op 23 mei 2019

"Voor ons tankstation zochten we verse belegde broodjes, diepvriessnacks en zuivelproducten om in de winkel te verkopen. We hadden al positieve cateraarervaringen met Hoogerbrug en we wisten dat ze goede kwaliteit leveren. Hoogerbrug belegt, verpakt en transporteert de broodjes en dat bevalt heel goed. De broodjes zijn lekker en de service erg goed. We vinden hun broodjes vernieuwend, ze weten wat de klant wil en staan open voor veranderingen en nieuwe ideeën. Daarbij komt nog de manier van presenteren. Ze zijn niet te beroerd om te investeren in presentatiemateriaal, dat is echt top. Al met al zijn we heel blij met Hoogerbrug!"


Gemiddelde score: 9.0
schreef op 22 mei 2019

"Wij huren Hoogerbrug voornamelijk in voor onze zakelijke feesten. We hadden goede dingen over Hoogerbrug gehoord, dus we wilden graag met ze in zee. En dat is zeer goed bevallen. Vooral het meedenken, het samen zoeken naar originele ideeën en het persoonlijke contact zijn zeer positief."


Gemiddelde score: 8.2
schreef op 15 mei 2019

"Voor ons internaat maak ik 130 maaltijden. Hoogerbrug levert daarvoor de verse ingrediënten en bij mijn afwezigheid de maaltijden. Vervolgens maak ik ze klaar of warm ze op. Hoogerbrug levert niet alleen Hollandse pot, maar ook andere keukens. Wij willen graag biologische ingrediënten en dit levert Hoogerbrug altijd als dit mogelijk is. Sinds we bij Hoogerbrug zitten, krijgen we van onze afnemers de meest leuke reacties en complimenten over het lekkere en kwalitatieve eten. En de dienstverlening is ook heel goed: ik hoef ze maar te bellen en ze staan er en denken mee. Wij zijn hier super tevreden over en willen niet meer anders!"


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 15 mei 2019

"Vorig jaar hebben we onze barbecue- en bruiloftcatering via Hoogerbrug geregeld. Dit beviel ons zeer goed. Nadat we een offerte hadden ontvangen hebben we voor ze gekozen. Alles was super netjes geregeld. Het eten was ontzettend lekker en er was meer dan genoeg voor iedereen, niemand had iets tekort. Ik zou zeker weer voor ze kiezen."


Gemiddelde score: 8.2
227