BBQ arrangement Krimpen

BBQ arrangement Krimpen

€ 19,99

Medium BBQ arrangement

Het arrangement bestaat uit:

Verse hamburger 

Portie kipsaté

Gemarineerde karbonade

BBQ worst

Drumstick 

 

Salades:

rundvleessalade (80gram),

Twee soorten rauwkost (2x80gram),

Vers gesneden fruit (100gram),

Stokbrood met kruidenboter,

Sausassortiment met 4 soorten saus

 

Inbegrepen extra's:

Borden/bestek inc. afwas,

Gebruik barbecue excl. gasverbruik,

Vanaf hoeveel personen kan ik een arrangement bij jullie bestellen?

Onze arrangementen zijn berekend op minimaal 30 personen. Het is meestal mogelijk om voor minder personen te bestellen, je betaald dan een toeslag per persoon of we wijzigen in overleg het aantal soorten in ons aanbod.

Is er bij het arrangement ook een dessert inbegrepen?

Het dessert assortiment is los te boeken bij uw aanvraag. Er is ruime keuze uit een veelvoud van smaken en mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten wij maken graag een voorstel op maat.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen de arrangementen GRATIS binnen een straal van 20 km. Daarbuiten rekenen wij bezorgkosten deze worden op de offerte berekend. 

Hoelang van tevoren moet ik een arrangement bestellen?

Voor ons is het handig om uw bestellingen minimaal 5 dagen van tevoren binnen te hebben. Mocht u het sneller nodig hebben kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Hebben jullie ook pakketten voor kinderen?

Als je de arrangementen ook voor kinderen wil bestellen is het voldoende om twee kinderen (onder de 8 jaar) te rekenen voor 1 volwassenen. Wil je een apart arrangement voor kinderen, bijv. met friet of pannenkoeken, is dat zeker mogelijk. Contact ons even voor de mogelijkheden.

Hoeveel tijd hebben jullie nodig om het arrangement op te zetten?

Wij hebben (afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid materiaal) gemiddeld een uur nodig om alles klaar te zetten. Voor de planning adviseren wij een uur te reserveren voor het opzetten van het arrangement, zo kunnen wij het goed klaarzetten en kunt u op tijd eten.

Wanneer worden de materialen opgehaald?

Meestal kunnen wij de materialen dezelfde avond nog terughalen. Het kan voorkomen dat dat niet lukt, dan maken wij met u een afspraak voor de volgende (werk)dag. Als we zelf komen barbecueën zullen we het ook dezelfde avond mee terug brengen en ander de volgende (werk)dag.

Verzorgen jullie ook arrangementen op zondag?

Wij verzorgen geen buffetten of andere zaken op zondag. Onze medewerkers genieten op die dag van hun welverdiende rust. We staan maandag tot zaterdag voor u klaar!

229