Broodjes arrangement Stormpolder

Broodjes arrangement Stormpolder

€ 11,95

Heerlijke ruim belegde en rijk gevulde broodjes! Dit arrangement is uitstekend geschikt om te gebruiken tijdens vergaderingen, meetings en andere gelegenheden waar belegde broodjes bij gewenst zijn. 

Een basisproduct bij alle lunches: vers, smakelijk en gezond. Wat wil je nog meer?

Inhoud arrangement:

Zacht wit broodje kaas,

Zacht wit broodje ham,
Pistolet wit gezond,
Pistolet bruin gezond,
Pistolet kipsate salade,

Pistolet ei salade

Het arrangement is per persoon te bestellen. Wij maken een variatie van bovenstaande broodjes voor het door u opgegeven aantal personen.

 

Hoe worden de broodjes verpakt?

Als er meer dan 10 broodjes worden besteld, ontvang je de bestelling in een broodjes doos. Heb je minder dan 10 broodjes besteld dan worden deze per stuk verpakt!

 

Hoeveel bezorgkosten worden er gerekend?

Binnen een straal van 15km wordt jouw bestelling vanaf € 25,- excl. BTW GRATIS bezorgd. Kleinere bestelling of buiten de straal van 15km wordt jouw bestelling bezorgd tegen een tarief van € 7,50 per bestelling.

 

Werken jullie landelijk?

Voor onze broodjesservice opereren wij lokaal. Rondom Krimpen aan den IJssel leveren wij dagverse belegde broodjes. Onze overige cateringactiviteiten vinden door heel Nederland plaats.

 

Ik ben op zoek naar een broodje dat niet in jullie assortiment zit, kunnen jullie die maken?

Wij houden van uitdagingen. Als je een broodje wilt bestellen volgens je eigen wensen is dat zeker mogelijk. Stuur een e-mail naar ons met het gewenst beleg en de leverdag/tijd. Wij beantwoorden je mail en je hoort van ons of het mogelijk is om jouw droombroodje te maken.

 

Kan ik ook catering en broodjes combineren?

Uiteraard is het mogelijk om verschillende producten en activiteiten van ons te combineren. Graag maken we hiervoor een voorstel op maat. Stuur ons vrijblijvend een e-mail met je aanvraag.

231