Sandwich bruin ei/bacon

Sandwich bruin ei/bacon

€ 4,25

Heerlijke bruine sandwich ruim belegd met ei en bacon

Al onze broodjes worden vers gebakken door dé bakker uit Krimpen. Met recht de bakker om de hoek. Eerlijk brood met de lekkerste belegsoorten en variaties. Of je kiest voor een eenvoudig belegd broodje of een luxe belegd broodje. Wij maken van elk broodje een belevenis. Kwaliteit en versheid, dat proef je!

Hoe word de sandwich verpakt?

Als er meer dan 10 stuks worden besteld, ontvang je de bestelling in een sandwich doosje. Heb je minder dan 10 broodjes besteld dan worden deze per stuk verpakt!

 

Hoeveel bezorgkosten worden er gerekend?

Binnen een straal van 15km wordt jouw bestelling vanaf € 25,- excl. BTW GRATIS bezorgd. Kleinere bestelling of buiten de straal van 15km wordt jouw bestelling bezorgd tegen een tarief van € 7,50 per bestelling.

 

Werken jullie landelijk?

Voor onze broodjesservice opereren wij lokaal. Rondom Krimpen aan den IJssel leveren wij dagverse belegde broodjes. Onze overige cateringactiviteiten vinden door heel Nederland plaats.

 

Ik ben op zoek naar een broodje dat niet in jullie assortiment zit, kunnen jullie die maken?

Wij houden van uitdagingen. Als je een broodje wilt bestellen volgens je eigen wensen is dat zeker mogelijk. Stuur een e-mail naar ons met het gewenst beleg en de leverdag/tijd. Wij beantwoorden je mail en je hoort van ons of het mogelijk is om jouw droombroodje te maken.

 

Kan ik ook catering en broodjes combineren?

Uiteraard is het mogelijk om verschillende producten en activiteiten van ons te combineren. Graag maken we hiervoor een voorstel op maat. Stuur ons vrijblijvend een e-mail met je aanvraag.

231