Lunchbuffet Stormpolder

Lunchbuffet Stormpolder

€ 12,95

Heerlijk lunchen zonder keuzestress? Dan is Lunchbuffet Stormpolder iets voor u. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest bestelde broodjes, zodat u een volledig verzorgde lunch krijgt. Let op: dit lunchbuffet is exclusief dranken.

Soep naar keuze: Tomatensoep, Groentesoep, Champignonsoep, Mosterdsoep, Kippensoep Brood: Pistolet wit, Pistolet meergranen, Kaiserbroodje, Zachte witte bol, Krentenbol Hoofdgerechten: Achterham, fricandeau, kipfilet,rookvlees, jonge/oude kaas, brie, roomkaas, gekookt ei, kuipje roomboter, zoet beleg zoals hagelslag en jam Dessert: Handfruit mix, Rundvleesslaatje portie verpakking Verhuurmaterialen: Chafing dish, Brandpasta, Opschepbestek, Bijkomende kosten

Vanaf hoeveel personen kan ik een buffet bij jullie bestellen? Onze buffetten zijn berekend op minimaal 30 personen. Het is meestal mogelijk om voor minder personen te bestellen, je betaald dan een toeslag per persoon. Wat zijn de bezorgkosten? Wij bezorgen de buffetten meestal GRATIS. Mocht het niet mogelijk zijn uw buffet gratis te bezorgen ontvangt u hier tijdig bericht van. Hoelang van tevoren moet ik een buffet bestellen? Voor ons is het handig om buffetbestellingen minimaal 3 dagen van tevoren binnen te hebben. Mocht je het sneller nodig hebben kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen doen. Wat voor materialen zijn er bij de prijs inbegrepen? Bij de prijs zijn altijd warmhoudschalen, opschepbestek, borden en bestek inbegrepen evenals bezorging en opbouw van uw buffet. Natuurlijk nemen we alle gebruikte materialen vuil mee terug. Wij doen de afwas! Hebben jullie ook pakketten voor kinderen? Als je de buffetarrangementen ook voor kinderen wil bestellen is het voldoende om twee kinderen te rekenen voor 1 volwassenen. Wil je een apart buffet voor kinderen, bijv. met friet of pannenkoeken, is dat zeker mogelijk. Contact ons even voor de mogelijkheden.

207