Verse smoothie sinaasappel-kiwi

Verse smoothie sinaasappel-kiwi

€ 2,50

Heerlijke verse smoothie sinaasappel en kiwi

Verse sappen zijn trendy. Als je onze verse smoothies geproefd heb weet je waarom. De pure smaak van fruit! Geen toevoegingen! Onze andere smaken al geprobeerd?

Hoe worden de broodjes verpakt?

Als er meer dan 10 broodjes worden besteld, ontvangt u de bestelling in een broodjes doos. Heeft u minder dan 10 broodjes besteld dan worden deze per stuk verpakt!

 

Hoeveel bezorgkosten worden er gerekend?

Binnen een straal van 15km wordt uw bestelling vanaf € 25,- excl. BTW GRATIS bezorgt. Kleinere bestelling of buiten de straal van 15km wordt uw bestelling bezorgt tegen een tarief van € 7,50 per bestelling.

 

Werken jullie landelijk?

Voor onze broodjesservice opereren wij lokaal. Rondom Krimpen aan den IJssel leveren wij dagverse belegde broodjes. Onze overige cateringactiviteiten vindt door heel Nederland plaats.

 

Ik ben op zoek naar een broodje wat niet in jullie assortiment zit, kunnen jullie die maken?

Wij houden van uitdagingen. Als je een broodje wil bestellen belegd volgens je eigen wensen is dat zeker mogelijk. Stuur een email naar ons met het gewenst beleg en de leverdag/tijd. Wij beantwoorden je mail en je hoort van ons of het mogelijk is om jou droombroodje te maken.

 

Kan ik ook catering en broodjes combineren?

Uiteraard is het mogelijk om verschillende producten en activiteiten van ons te combineren. Graag maken we hiervoor een voorstel op maat. Stuur ons vrijblijvend een email met je aanvraag.

208