Andijviestamppot met casselerrib

    Andijviestamppot met casselerrib

    € 5,99 € 6,99

    Hollandse pot

    Echte Hollandse pot, de maaltijd is een portie van 450 gram. Vers gekookt en in de koelkast tot minimaal 5 dagen houdbaar. Eventueel kan de maaltijd ook ingevroren. Prik wat gaatjes in het plastic. Opwarmen in de magnetron op 600W in 4-5min, of in de oven op 120?C circa 20 min. Eet smakelijk!

    andijvie, aardappelen, varkensvlees, MELK, ROOMBOTER, nootmuskaat, zout, peper, maltodextrine, aromas, zout, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, verdikkingsmiddel (xanthaangom), gegrilde ui, tomatenpuree, karamelstroop, gistextract, zonnebloemolie, geconcentreerd groentesap (SELDERIJ, wortel, prei, ui), wortelpeterselie, varkensvlees, glucosesiroop, emulgatoren(E451), zout, , smaakversterkers(E621), antioxidanten(E301), kruiden en specerijen, aroma, dextrose, conserveermiddelen(E250), Conserveermiddel(E252) *product kan sporen bevatten van niet vermelde ingredienten omdat het in dezelfde ruimte geproduceerd wordt.
    210