Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing. Voor ieder budget. Beter op maat kun je niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Voortdurend ontwikkelen we nieuwe concepten.
Speciaal voor klanten.
Gewoon omdat we dat leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

Je proeft het direct: de beste kwaliteit.
Dat geldt niet minder voor onze medewerkers, apparatuur en communicatie.

Zoek je een buffet?

Een buffet op locatie of een buffet thuis is niet voor niets zo populair. Samen met familie of vrienden smakelijk eten van allerlei gerechten. Bij Hoogerbrug Cuisine krijg je altijd een smaakmakend buffet en geen buffet waar je niet warm of koud van wordt. Zoek je een verrukkelijk buffet? Wil je echt iets speciaals? Of gewoon een standaard warm en/of koud buffet waar toch ieder warm voor loopt? Stop met zoeken. Het is een koud kunstje voor Hoogerbrug Cuisine!

 

BUFFET KIEZEN

Je hoort vaak: de mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Hoogerbrug Cuisine durven we dat ook echt te zeggen. Denk alleen al eens aan de ongeveer 40 voorgerechten die wij kunnen serveren in jouw buffet. Van tomatensoep tot zalm-amuse en van roggebrood met spek tot carpaccio. Geef ons jouw wensen door en wij bereiden het. Dat geldt voor alle gangen. Hollands, Italiaans, werelds, een seizoen- of lunchbuffet; wij staan voor je klaar. Hoe groot of klein je de gerechten ook wilt hebben. Begin je al te geloven dat wij écht oneindige mogelijkheden hebben? Hier alvast wat voorbeelden! We helpen je graag met kiezen. Hoogerbrug Cuisine staat bovendien voor innovatie. Dus als je iets mist in onze buffetten, dan draaien wij onze hand er niet voor om en proberen we graag jouw nieuwe idee uit. Een buffet laten bezorgen is al vanaf 30 personen mogelijk.

 

WAT IS BIJ HET BUFFET INBEGREPEN

Onze buffetten staan voor kwaliteit en gezelligheid en zijn zogezegd all-in. Wij zorgen ervoor dat alles vers op tafel staat. Onze desserts en salades serveren we in kleine porties. Lekker (s)mak(k)elijk en behapbaar. Alle materialen, zoals bestek en apparatuur (om de gerechten warm te houden), zijn inbegrepen. Geen zorgen over het opzetten van het buffet: dat doen wij. Een hekel aan afwassen? Onze medewerkers doen het met alle liefde voor je. We halen de vuile vaat op de avond zelf op. Of desgewenst de dag erna. Dat wordt ontspannen genieten!

 

LIVE COOKING

Wil je jouw gasten een écht bijzondere dag geven, dan ga je voor live cooking. Onze koks bereiden dan ter plekke de lekkerste gerechten. Het malse vlees bakken we zo voor ieders neus. De groenten, nog maar net van het land, krijg je vers op je bord. Fantastisch!

  •  Voorbeeldbuffet of buffet op maat
  •  Keuze uit diverse keukens, warm en koud
  •  Apparatuur, bestek en afwas inbegrepen
  •  Ook live cooking

 Zin in een overheerlijk uitgebreid of klein buffet (op maat)? Neem contact op!

dish-food-spice-cooking-eat-meat-1076056-pxhere.com.jpg
188