Professional

Professioneel

Wij zijn cateraars in hart en nieren en
doen het er niet even bij.

Unique

Uniek

Wij bieden altijd een oplossing voor
ieder budget. Beter op maat kun je
niet krijgen.

Innovation

Innovatief

Steeds ontwikkelen wij nieuwe
concepten, speciaal voor klanten en
omdat we het gewoon leuk vinden.

Quality

Kwalitatief

De beste kwaliteit en dat proef je.
Maar ook onze medewerkers,
apparatuur en communicatie
ademen kwaliteit.

Zoek je een buffet?

Buffetten: wie kent ze niet? Een buffet op locatie of een buffet thuis is niet voor niets zo populair. Jij en jouw gasten kunnen veel eten van allerlei gerechten. Bij Hoogerbrug Cuisine weten we: elk buffet is anders. Daarom hebben we naast onze standaard buffetten ook maatwerk buffetten. Heb je een bruiloft of feest waar je echt iets speciaals wilt, met jouw eigen lievelingseten? Of zie je in het standaard buffet toch liever een ander dessert? Dan maken wij jouw warme en/of koude buffet op maat.

 

Keuze in buffetten

Je hoort vaak: de mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Hoogerbrug Cuisine durven we dat ook echt te zeggen. Denk maar eens aan de ongeveer 40 voorgerechten die wij alleen al kunnen serveren in jouw buffet. Van tomatensoep tot zalmamuse en van roggebrood met spek tot carpaccio: geef ons jouw wensen door en wij bereiden het. Dat geldt voor alle gangen. Hollands, Italiaans, werelds, seizoenbuffet of een lunch buffet: wij staan voor je klaar. Hoe groot of klein je de gerechten ook wilt hebben. Begin je al te geloven dat wij écht oneindige mogelijkheden hebben? Hoogerbrug Cuisine staat bovendien voor innovatie. Dus als je iets mist in onze buffetten, dan draaien wij onze hand er niet voor om en proberen we graag jouw nieuwe idee uit. Een buffet laten bezorgen is al vanaf 30 personen mogelijk.

dish-food-spice-cooking-eat-meat-1076056-pxhere.com.jpg

Inbegrepen bij buffet

Onze buffetten staan voor kwaliteit en een gezellige dag of avond. Zie je allemaal grote schalen met eten voor je, die er al heel lang staan? Wij zorgen ervoor dat alles vers op tafel staat. Onze desserts en salades serveren we niet meer op grote schalen, maar in kleine porties. Zo blijft het er smakelijk uitzien. Alle materialen, zoals bestek en apparatuur om de gerechten warm te houden, zijn inbegrepen. En geen zorgen over het opzetten van het buffet: dat doen wij. Een hekel aan afwassen? Onze medewerkers doen het met alle liefde voor je. Zit je ook niet met de vuile vaat, want die halen we de avond zelf of de dag erna op. Dat wordt een ontspannen avondje genieten!

 

Wil je jouw gasten een echt bijzondere dag geven, dan ga je voor live cooking. Onze koks maken dan ter plekke de lekkerste gerechten. Het malse vlees bakken we zo voor ieders neus. De groenten, nog maar net van het land, krijg je vers op je bord.

 

  • Voorbeeld buffet of op maat
  • Keuze uit diverse keukens, warm en koud
  • Apparatuur, bestek en afwas inbegrepen
  • Ook live cooking

 

Zin in een overheerlijk, uitgebreid of klein buffet op maat? Neem contact op! 

roast-dish-food-cooking-produce-italy-1223355-pxhere.com.jpg
188