Over Hoogerbrug

Standaard? Dat woord is in het Hoogerbrug-woordenboek niet te vinden. Welke woorden wel? Maatwerk, creativiteit, een persoonlijke benadering en ouderwetse passie zijn woorden die ons en onze werkwijze goed omschrijven. Elke dag staan wij klaar voor jou: van de vroege ochtend tot de late avond zijn we bezig met heerlijk en origineel eten.

 

Onze focus ligt dan ook op catering. En dat zie je niet vaak. Wij doen het er niet ‘even bij’, naast andere activiteiten. Nee, catering is onze passie, ons hart. Wij zijn catering. Altijd en overal gaan we 100% voor onze klanten.

Geschiedenis

Corné Hoogerbrug is vanaf juni 2012 gestart met z'n bedrijf dat toen nog Hoogerbrug Partyservice heette. Doordat Corné als slager werkzaam was kwam hij regelmatig in aanraking met levering van buffetten en barbecue's. Na een aantal jaar voor een werkgever deze partycatering verzorgd te hebben kwam al snel de vraag vanuit zijn familie en kennissenkring dit ook voor hen te verzorgen. Al snel bleek er groeiende behoefte aan een goede partycateraar die producten met kwaliteit leverde en goede service verleende. De basis voor een goedlopend bedrijf werd gelegd en al snel bleek de stroom aanvragen niet meer te combineren met een baan. Na een periode van afbouwen in loondienst en opbouwen van zelfstandig werkzaam te zijn werd in 2016 de stap gezet om volledig zelfstandig te werken. De naam werd gewijzigd naar Hoogerbrug Cuisine, de huisstijl werd aangepast aan het diverse cateringswerk dat gemaakt werd. Kortom klaar voor een stevige groei! Die kwam snel op gang, waardoor we in 2019 met 15 vaste medewerkers dagelijks klaar staan om onze opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, van fantastische catering te voorzien. Grote opdrachten, uitdagende projecten en veel maatwerk zet Hoogerbrug Cuisine steeds weer in de schijnwerpers. Vrijwel elke gemaakte opdracht levert een aantal nieuwe klanten op. Op sommige momenten wordt dan ook het uiterste gevraagd van het gemotiveerde team dat dagelijks klaar staat. Het pakket van diensten dat Hoogerbrug Cuisine aanbiedt is heel divers. Klanten kunnen terecht voor belegde broodjes, maaltijd aan huis, overwerkmaaltijden, buffetten, barbecuepakketten, dranken, bedienend personeel, koks op locatie, instellingscatering enz. Hoogerbrug Cuisine levert volledig maatwerk en dat maakt aangeboden projecten steeds weer tot goedlopende klussen. Zowel Corné als de mensen die hij om zich heen verzamelde houden van veel uitdaging, en gaan daarom niets uit de weg. Voor elk probleem is een oplossing en voor elke uitdaging een passend aanbod. Op cateringgebied doen wij echt alles!

Hoogerbrug-88
193