Retourneren

Maaltijden en andere producten van Hoogerbrug Cuisine kunnen niet geretourneerd worden. Dit komt doordat we verse producten leveren, die vallen onder de bederfelijke producten waarbij een herroeping niet mogelijk is. Check bij bestelling goed of u de juiste producten in bestelling gezet hebt. Heeft u een foutieve bestelling/product gehad? Dan kunt u contact opnemen met ons via 0180-234024.

Heeft u net een bestelling geplaatst, maar bent u nog niet helemaal tevreden? Voor het wijzigen van een bestelling raden wij u aan contact op te nemen via 0180-234024. Wij kijken vervolgens of het nog mogelijk is om uw bestelling aan te passen. Een bestelling annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 dagen voor het bezorgmoment. Belt u binnen deze 3 dagen de bestelling af dan zal de volledige bestelling in rekening worden gebracht. Zo kopen we niet teveel ingrediënten in en gaan we voedselverspilling tegen! 

Levering en kosten

Voor elke bestelling kunt u aangeven wanneer u deze geleverd wilt krijgen. Onze levertijden zijn ingedeeld in blokken. U kiest een bloktijd waarin u de bestelling wenst te ontvangen? Heeft u specifieke bezorgwensen? Deze kunt u invullen in het opmerkingen veld.

Mocht u onverhoopt op dat moment niet thuis zijn of wilt u liever op een ander adres (bijv. bij de buren) neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Indien wij uw bestelling niet kunnen afleveren wordt deze mee retour genomen, u heeft in dat geval geen recht op restitutie van de bestelling. U kunt contact met ons opnemen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Voor bezorging rekenen wij een standaard bijdrage in de bezorgkosten van € 2,95 per bestelling. Afhankelijk van de afstand tussen leveradres en onze locatie worden extra kosten gerekend. U ziet deze kosten tijdens het afronden van uw bestelling.

Klachten

Wij doen onze uiterste best om onze producten in topconditie aan u te leveren. Uiteraard kan het voorkomen dat er iets misgaat tijdens het transport of iets anders waardoor u aanspraak kunt maken op een vervangend product of een andere oplossing voor u nodig is. Wij zoeken graag met u naar een oplossing die u tevreden stelt. Neemt u zo snel als mogelijk is, maar zeker binnen 7 dagen contact met ons op. Mochten we samen niet tot een oplossing komen staat het u vrij een andere route te kiezen om uw klacht behandeld te zien. 

Contact

Hoogerbrug Cuisine Royale

Van der Hoopstraat 24-26 (geen bezoekadres)

2921 LR Krimpen aan den IJssel

0180-234024

www.hoogerbrugcuisine.nl

info@hoogerbrugcuisine.nl

KvK: 80706762

BTW nr: NL003477250B30

293