BBQ arrangement Cuisine Royale

BBQ arrangement Cuisine Royale

€ 29,99

Het arrangement Cuisine Royale bestaat uit:

Verse hamburger,

Portie kipsaté,

Gemarineerde karbonade,

Entrecote,

Zalmmoot/ garnalenspies,

Drumstick,

Spare ribs

 

Salades: 

Rundvleessalade (80gram),

Drie soorten rauwkost (3x80gram),

Vers gesneden fruit (100gram),

Stokbrood met kruidenboter,

Sausassortiment met 4 verschillende soorten sauzen

 

Het arrangement is inclusief borden/bestek (incl. afwas), gebruik barbecue (incl. gasverbruik) en bediening van de BBQ.

Vanaf hoeveel personen kan ik een arrangement bij jullie bestellen?

Onze arrangementen zijn berekend op minimaal 30 personen. Het is meestal mogelijk om voor minder personen te bestellen, je betaald dan een toeslag per persoon of we wijzigen in overleg het aantal soorten in ons aanbod.

Is er bij het arrangement ook een dessert inbegrepen?

Het dessert assortiment is los te boeken bij uw aanvraag. Er is ruime keuze uit een veelvoud van smaken en mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten wij maken graag een voorstel op maat.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen de arrangementen GRATIS binnen een straal van 20 km. Daarbuiten rekenen wij bezorgkosten deze worden op de offerte berekend. 

Hoelang van tevoren moet ik een arrangement bestellen?

Voor ons is het handig om uw bestellingen minimaal 5 dagen van tevoren binnen te hebben. Mocht u het sneller nodig hebben kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Hebben jullie ook pakketten voor kinderen?

Als je de arrangementen ook voor kinderen wil bestellen is het voldoende om twee kinderen (onder de 8 jaar) te rekenen voor 1 volwassenen. Wil je een apart arrangement voor kinderen, bijv. met friet of pannenkoeken, is dat zeker mogelijk. Contact ons even voor de mogelijkheden.

Hoeveel tijd hebben jullie nodig om het arrangement op te zetten?

Wij hebben (afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid materiaal) gemiddeld een uur nodig om alles klaar te zetten. Voor de planning adviseren wij een uur te reserveren voor het opzetten van het arrangement, zo kunnen wij het goed klaarzetten en kunt u op tijd eten.

Wanneer worden de materialen opgehaald?

Meestal kunnen wij de materialen dezelfde avond nog terughalen. Het kan voorkomen dat dat niet lukt, dan maken wij met u een afspraak voor de volgende (werk)dag. Als we zelf komen barbecueën zullen we het ook dezelfde avond mee terug brengen en ander de volgende (werk)dag.

Verzorgen jullie ook arrangementen op zondag?

Wij verzorgen geen buffetten of andere zaken op zondag. Onze medewerkers genieten op die dag van hun welverdiende rust. We staan maandag tot zaterdag voor u klaar!

229