Buffet Krimpen a/d IJssel

  Buffet Krimpen a/d IJssel

  € 24,95

  Heerlijk dineren zonder keuzestress? Dan is het buffet Hollandse smaken Krimpen wat voor u. Wij hebben diverse heerlijke gerechten voor u geselecteerd! 

  Voorgerecht:

  (kies één van de onderstaande soorten)

  Groentesoep,

  Tomatensoep,

  Kippensoep,

  Thaise currysoep,

  Uiensoep

   

  Koude bijgerechten:

  Gerookte zalm,

  Salade met beenham,

  Salade met gerookte kip,

  Aardappelsalade,

  Diverse soorten (stok)brood,

  Diverse soorten salade's 

   

  Hoofdgerechten:

  Kipsaté met satesaus,

  Gehaktballetjes met ketjapsaus,

  Zacht gegaarde procureur,

  Runderstoofschotel,

  Witte rijst,

  Roseval aardappeltjes met rozemarijn,

  Gewokte groentemix

   

  Verhuurmaterialen:

  Borden Basis

  Bestekset Basis

  Chafing dish,

  Brandpasta,

  Opschepbestek,

  Vanaf hoeveel personen kan ik een buffet bij jullie bestellen?

  Onze buffetten zijn berekend op minimaal 30 personen. Het is meestal mogelijk om voor minder personen te bestellen, je betaald dan een toeslag per persoon of we wijzigen in overleg het aantal soorten in ons aanbod.

  Is er bij het buffet ook een dessert inbegrepen?

  Het dessert assortiment is los te boeken bij uw aanvraag. Er is ruime keuze uit een veelvoud van smaken en mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten wij maken graag een voorstel op maat.

  Wat zijn de bezorgkosten?

  Wij bezorgen de buffetten GRATIS binnen een straal van 20 km. Daarbuiten rekenen wij bezorgkosten deze worden op de offerte berekend. 

  Zetten jullie het buffet ook op?

  Onze bezorgers zetten het buffet helemaal klaar op de plaats die u daarvoor in gedachten hebt. Voor de gerechten worden bordjes geplaatst met de inhoud/samenstelling. Kunt u direct opscheppen. Na afloop van het feest halen wij alles vuil retour. Door de bezorger wordt hiervoor een afspraak gemaakt.

  Hoelang van tevoren moet ik een buffet bestellen?

  Voor ons is het handig om buffetbestellingen minimaal 5 dagen van tevoren binnen te hebben. Mocht je het sneller nodig hebben kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen doen.

  Wat voor materialen zijn er bij de prijs inbegrepen?

  Bij de prijs zijn altijd warmhoudschalen, opschepbestek, borden en bestek inbegrepen evenals bezorging en opbouw van uw buffet. Natuurlijk nemen we alle gebruikte materialen vuil mee terug. Wij doen de afwas!

  Hebben jullie ook pakketten voor kinderen?

  Als je de buffetarrangementen ook voor kinderen wil bestellen is het voldoende om twee kinderen (onder de 8 jaar) te rekenen voor 1 volwassenen. Wil je een apart buffet voor kinderen, bijv. met friet of pannenkoeken, is dat zeker mogelijk. Contact ons even voor de mogelijkheden.

  Hoeveel tijd hebben jullie nodig om het bufet op te zetten?

  Wij hebben (afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid materiaal) gemiddeld een half uur nodig om het buffet op te stellen. Voor de planning adviseren wij een uur te reserveren voor het opzetten van het buffet, zo kunnen wij het goed klaarzetten en kun je op tijd eten.

  Wanneer worden de materialen opgehaald?

  Meestal kunnen wij de materialen dezelfde avond nog terughalen. Het kan voorkomen dat dat niet lukt, dan maken wij met u een afspraak voor de volgende (werk)dag.

  Verzorgen jullie ook buffetten op zondag?

  Wij verzorgen geen buffetten of andere zaken op zondag. Onze medewerkers genieten op die dag van hun welverdiende rust. We staan maandag tot zaterdag voor u klaar!

  207